gradinita si teama de abandon

de curand mi s-a pus o intrebare: „de unde teama ta de abandon?”
si…puf! buna intrebare! eu nici nu constientizam aceasta teama.
o amintire bine imprimata in minte, care m-a urmarit toata viata: cand m-a dus mama prima oara la gradinita..imi aduc aminte si acum cum urlam cat ma tineau plamanii cu ochii inundati de lacrimi sa nu ma lase acolo!! o vedeam printre lacrimi cum inchide usa si pleaca. draguta de ea, nu avea de ales pentru ca trebuia sa ajunga la munca, dar asta a fost interpretarea mea a unor circumstante care pentru multi nu a reprezentat nimic mai mult. a fost una din cele mai groaznice zile din viata mea. o durere sfasietoare! m-am trezit singurica printre niste straini care nu erau cei mai calzi oameni.
si de aici a continuat sentimentul. de fiecare data cand ma lasa acolo, de fiecare data cand pleca la munca. daca nu eram la gradinita, eram acasa mirosind halatul ei si dorindu-mi sa vina inapoi.
gradinita pentru mine a fost un cosmar. si acum ma cutremur cand imi aduc aminte anumite secvente. cum nu imi placea varza calita si ma obligau sa o mananc. ramaneam singura la masa cand toti copii dormeau. ma obliga sa mananc varza calita ca sa imi dea voie sa mananc desertul, orez cu lapte..care asa de mult imi placea. ma tinea cu varza calita in fata si cu orezul cu lapte langa si nu ma lasa sa mananc din el. timp in care toti copii erau in pat deja.
cand dormeam la pranz, daca trebuia sa merg la toaleta imi era foarte frica sa le zic ca vreau la baie. eram terorizata si ma chinuiam tot timpul ala in care trebuia sa dorm,vsa ma tin sa nu fac pe mine. barbar.
am fost terorizata! si eu credeam ca asa era normal sa fie.
si ghici ce?! pornind de la aceasta experienta s-a derulat toata viata mea intr-o frica de abandon. intr-o lupta de a le face pe plac celor din jurul meu dorindu-mi ca acestia sa nu ma abandoneze.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s