Conversații cu îngerul.

Cum ar fi dacă într-o zi ți s-ar arăta îngerul lui Dumnezeu și ți-ar spune că pentru a-l cunoaște cu adevărat pe Dumnezeu, pentru a cunoaște adevărul despre Dumnezeu, trebuie să uiți tot ce ai fost învățat de alții toată viața că ar fi Dumnezeu? Că tot ce ți s-a spus despre Dumnezeu este o minciuna și că doar atunci când o să renunți la atașamentul față de aceste minciuni inoculate o să îl poți descoperii cu adevărat pe Dumnezeu care este în tine.

Ce ai face atunci?

L-ai crede?

Şi cum faci să uiți ceva ce ai fost învățat toată viața să crezi cu atâta tărie?

Simplu.

Deschide-te și vei simți adevarul care sălășluiește de o veșnicie în sufletul tău. E în tine. Totul este în noi. Avem totul. Dumnezeu este în noi. Dumnezeu cu toată iubirea, cu toate răspunsurile venite din iubire, căci acela este adevărul. Dumnezeu este minunea care ești tu, este divinitatea din tine care se manifesta în tot ce te înconjoară.

Greu de crezut că ai deja totul, nu-i așa?

Greu de crezut că ești complet, când toată viața ni s-au arătat lipsurile.

Greu de crezut că tot ce ne spun alții despre noi nu este altceva decât perspectiva lor asupra vieții și nu are nici o legătură cu cum suntem noi de fapt, nu-i așa?

Greu de crezut că suferința din viața noastră și toate situațiile inconfortabile şi dureroase nu fac altceva decât să ne arate unde să ne oferim noi înșine iubire. Cu cât le îmbrățișăm mai repede cu atât mai blânda este suferința.

Greu de crezut că ești complet, dar ești. Ești o minune a lui Dumnezeu și el nu ar crea altceva.

Greu de crezut că toate fricile noastre sunt o iluzie ce abia așteaptă să fie îmbrățișate cu iubire pentru a se dizolva.

Viața este o minune, simpla noastră existența este o minune. Simplul fapt că respiram este o minune şi de acolo avem toate răspunsurile la tot, doar că ne-am împovărat sufletul cu mintea noastră care îi spune ca e incomplet. Una din cele mai mari minciuni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s