Afecțiuni ale corpului – Adevărul

Orice afecțiune a corpului nu face altceva decât să te oprească din ceea ce faci, sau să te oblige să schimbi felul în care faci. Îți arată ce îți faci tu în interiorul tău, te atenționează.

Ceva la care nu vrei să dai drumul…sistemul tău de valori, îți face rău pe interior.

Când faci ceea ce faci…de ce faci? pentru alții sau pentru tine? din frică sau din iubire?

Sistemul de valori descrie o realitate falsă pe care noi o considerăm adevărată și corectă. Sistemul de valori ne împiedică să vedem realitatea, să vedem adevărul așa cum este el. Să vedem perfecțiunea în tot ceea ce ne înconjoară, să vedem că totul este ca noi să ne putem bucura de noi. Ne împiedică să vedem că viața este pentru ca noi să ne bucurăm de ea și de noi. Sistemul de valori se bazează pe frici, pe felul în care suntem învățați să vedem lumea pentru a putea fi acceptați de către aceasta. Dar adevărul este că noi nu trebuie să ne supunem unui sistem de valori pentru a fi acceptați, singura noastră „obligație” este să ne eliberăm de aceste frici pentru a ne putea bucura de tot ceea ce este. Nu avem nevoie să fim acceptați de societate sau de cei din jur, ci de noi înșine. Avem „obligația” de a vedea măreția, minunea care suntem, să vedem rolul nostru de Creatori, de Dumnezeu și să ne bucurăm de această minunată oportunitate numită Viață. Avem „obligația” de a ne da la o parte din calea Divinității și de a o lăsa să creeze prin noi, iar noi să ne bucurăm de tot acest proces.

Când dai drumul la toate fricile, rămâne dragostea. Dar ai avut nevoie de frică – opusul dragostei – ca să poți vedea dragostea, ai avut nevoie să vezi ceea ce nu ești ca să poți simți ceea ce ești, dragoste. Ești lumină. Ești Dumnezeu, ești Creatorul a tot ceea ce te înconjoară, ești Buddha, ești Divinitatea, ești Eternul, ești Infinitul.

Sistemul de valori – iubește-l căci el ți-a arătat ceea ce nu ești ca să poți vedea ceea ce ești. Ți-a arătat închisoarea ca să poți vedea libertatea. Iubește tot ceea ce ești acum, indiferent de cum le judeci (ca fiind rele sau bune), pentru că ele fac parte din drumul tău spre redescoperirea a ceea ce ești în adevăr. Totul face parte din drumul tău spre descoperirea scopului suprem în această viață, de a redescoperi esența ta, de a îți readuce aminte că tu ești „mesagerul” lui Dumnezeu în această viață, mai mult, tu ești parte din Dumnezeu în această viață. Tu ești Dumnezeu care își redescoperă măreția prin tine, prin viața fizică. Dualitatea din lumea fizică este ceea ce face posibilă această redescoperire. Cum altfel ar fi putut să își trăiască măreția decât prin a uita ceea ce este pentru a putea redescoperi… Cum altfel ai putea privi acest dar al uitării decât ca fiind cel mai măreț dar?! Este ceea ce face posibilă redescoperirea măreției Creației.

Spune-mi tu mie…cum ar mai putea să te supere vreodată ceva ce se petrece în lumea fizică, cum ai putea să mai condamni un Dumnezeu exterior pentru tot ceea ce tu consideri a fi necaz sau nenorocire? Cum poți să mai fii trist sau supărat pe ceea ce crezi tu că „ți se întâmplă” ție? Când totul este o minune, când totul face parte din planul măreț al Universului de a te bucura de măreția ta, de puterea ta, de minunea care ești? Orice supărare, orice necaz, nu face altceva decât să te readucă pe drumul iubirii, pe drumul plin de iubire.

Iubește viața cu tot ceea ce este în ea, indiferent de judecata ta de bine și rău. Treci dincolo de tot și de toate și mergi direct la esență, mergi la lumină, mergi la esența ta de Dumnezeu. Ai să vezi că dincolo de bine și rău este doar iubire, dincolo de bine și rău este doar perfecțiune.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s